GLAP I: Συνάντηση του Δικτύου βαλκανικών οργανώσεων Το Δικαίωμα στο Χωριό
05-07.08.2012
Η επέκεινα χώρα στις 5-8 Ιουλίου 2012 φιλοξένησε τη συνάντηση του Δικτύου "Right to the village - Δικαίωμα στο χωριό" στα χωριά Μονοδένδρι και Βίτσα, στο Ζαγόρι Ιωαννίνων.

Στη συνάντηση αυτή υπό τον συντονισμό της ελληνικής οργάνωσης "Ευρωπαϊκή Έκφραση" έλαβαν μέρος 50 εκπρόσωποι οργανώσεων και πολιτιστικών συλλόγων από όλες σχεδόν τις βαλκανικές χώρες με στόχο τη συνεργασία, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, τον δημόσιο διάλογο και την από κοινού δράση σε θέματα της τοπικής ανάπτυξης με επίκεντρο τον εθελοντισμό και την κοινωνία πολιτών.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 και ώρα 20.30 στην πλατεία του Καπεσόβου το Δίκτυο "Right to the village - Δικαίωμα στο χωριό" πραγματοποίησε εκδήλωση βαλκανικής βραδιάς κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρχε βαλκανική κουζίνα, έκθεση φωτογραφίας και προβολή ντοκυμαντέρ από τα Βαλκάνια.

Όλη η ομάδα "Δικαίωμα στο χωριό" κατέβηκε από τη σκάλα της Βίτσας στο φαράγγι του Βίκου, στο γεφύρι του Μίσσιου, πεζοπορώντας προς το Κουκούλι συνδυάζοντας την πνευματική εγρήγορση με τη σωματική άσκηση σε μια μοναδική δραστηριότητα, Βίκου μονοπάτια της επέκεινα χώρας.
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.