δράσεις
Εκπαιδευτικά σεμινάρια, fora διαλόγου και συζήτησης, τεχνικές βιωματικής μάθησης και βιώσιμης ανάπτυξης, παιχνίδια, team-building ασκήσεις, περπατήματα και εθελοντισμός. Think more, try more, live more!
προσεχείς δράσεις
νέα
20.08.2022
Παρουσίαση βιβλίου - Τα Δημοτικά τραγούδια στα αγγλικά
Το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 20.00 σας καλούμε στο θέατρο Αλώνι της επέκεινα χώρα, στην Άνω Βίτσα Ζαγορίου, να γνωρίσετε από κοντά τον Josh Barley και τη δουλειά του.
27.07.2022
ERASMUS STUDENT NETWORK στην επέκεινα χώρα - πολυτάλαντοι όπως κι ο Έρασμος ή σχεδόν!
Τριανταπέντε φοιτητές από διάφορες ευρωπαϊκές περιοχές, που αυτό το διάστημα κάνουν ένα τμήμα των σπουδών τους στη Θεσσαλονίκη, άκουσαν για την επέκεινα χώρα ως χώρο υποδοχής πανεπιστημιακών δράσεων και κέντρο γνώσης και πολιτισμού και με δικά τους έξοδα ο καθένας, οργάνωσαν με τη συνεργασία μας ένα όμορφο τριήμερο.
03.07.2022
Η άσκηση είναι φάρμακο - Ένα ταξίδι στην Επέκεινα Χώρα
Μια ομάδα εκλεκτών πρεσβευτών της θεραπευτικής άσκησης, φοιτητές της ειδικότητας «Άσκηση και Υγεία – Θεραπευτική Άσκηση» του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, βρέθηκαν στην «Επέκεινα Χώρα»
28-29/8/2021
Yonder Path: 2η Πεζοπορία
Η δεύτερη διαδρομή ξεκινάει από την Αετομηλίτσα και μας πάει στο Πληκάτι όπου θα ξεκουραστούμε, δειπνήσουμε, διασκεδάσουμε, διανυκτερεύσουμε. Την επόμενη μέρα το πρωί θα μεταφερθούμε στους Χιονιάδες και περπατάμε μέσω Βούρμπιανης μέχρι τη Πυρσόγιαννη.
εγγραφή στοnewsletter
γιατί κάθε στιγμή είναι στιγμή επέκεινα!
Δεν μπορούμε να φύγουμε αλλά θα ξανάρθουμε. Αυτό είναι υπόσχεση. Το πιο όμορφο ξεκίνημα για την Νέα Χρονιά.
Μιράντα, Δημήτρης και Μελίνα Ξενικάκη
Επέκεινα Χώρα, χώρα χαλάρωσης, ευεξίας, κίνησης, άθλησης, μάθησης, ξεκούρασης. Ο καθένας βρίσκει κάτι για να περάσει όμορφα και ένα λόγο για να ξαναέλθει...
Οικογένεια Κωσταντίνου
Επέκεινα Χώρα, χώρα χαλάρωσης, ευεξίας, κίνησης
Σοφία Γαλιωτού, Πάνος & Μάριος Δεληβοριάς
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.
χώροι
Η επέκεινα χώρα αποτελεί έναν πολυχώρο δραστηριοτήτων. Από εκδηλώσεις, σεμινάρια, συνέδρια και διαλέξεις σε κινηματογραφικές βραδιές, διάβασμα στο τζάκι, επιτραπέζια παιχνίδια, μουσική, διασκέδαση και πάρτυ.
Η επέκεινα χώρα είναι για όλους, κάθε στιγμή.