δράσεις
Εκπαιδευτικά σεμινάρια, fora διαλόγου και συζήτησης, τεχνικές βιωματικής μάθησης και βιώσιμης ανάπτυξης, παιχνίδια, team-building ασκήσεις, περπατήματα και εθελοντισμός. Think more, try more, live more!
προσεχείς δράσεις
νέα
19.01.2023
Το Αρχοντικό Δάνου, έναστρη χώρα.
Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του Αρχοντικού Δάνου, το οποίο θα ενταχθεί λειτουργικά στην επέκεινα χώρα.
19.01.2023
Απολογισμός δραστηριοτήτων επέκεινα χώρα - πιο πολλά, πιο καλά από ποτέ!
Η επέκεινα χώρα/The Land Beyond πραγματοποιεί δράσεις που κινούνται σε διάφορους θεματικούς κύκλους, με βασικό γνώμονα τον άνθρωπο και τη σχέση του με τη γνώση, τη φύση και τον πολιτισμό.
20.08.2022
Παρουσίαση βιβλίου - Τα Δημοτικά τραγούδια στα αγγλικά
Το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 20.00 σας καλούμε στο θέατρο Αλώνι της επέκεινα χώρα, στην Άνω Βίτσα Ζαγορίου, να γνωρίσετε από κοντά τον Josh Barley και τη δουλειά του.
27.07.2022
ERASMUS STUDENT NETWORK στην επέκεινα χώρα - πολυτάλαντοι όπως κι ο Έρασμος ή σχεδόν!
Τριανταπέντε φοιτητές από διάφορες ευρωπαϊκές περιοχές, που αυτό το διάστημα κάνουν ένα τμήμα των σπουδών τους στη Θεσσαλονίκη, άκουσαν για την επέκεινα χώρα ως χώρο υποδοχής πανεπιστημιακών δράσεων και κέντρο γνώσης και πολιτισμού και με δικά τους έξοδα ο καθένας, οργάνωσαν με τη συνεργασία μας ένα όμορφο τριήμερο.
εγγραφή στοnewsletter
γιατί κάθε στιγμή είναι στιγμή επέκεινα!
Δεν μπορούμε να φύγουμε αλλά θα ξανάρθουμε. Αυτό είναι υπόσχεση. Το πιο όμορφο ξεκίνημα για την Νέα Χρονιά.
Μιράντα, Δημήτρης και Μελίνα Ξενικάκη
Επέκεινα Χώρα, χώρα χαλάρωσης, ευεξίας, κίνησης, άθλησης, μάθησης, ξεκούρασης. Ο καθένας βρίσκει κάτι για να περάσει όμορφα και ένα λόγο για να ξαναέλθει...
Οικογένεια Κωσταντίνου
Επέκεινα Χώρα, χώρα χαλάρωσης, ευεξίας, κίνησης
Σοφία Γαλιωτού, Πάνος & Μάριος Δεληβοριάς
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.
χώροι
Η επέκεινα χώρα αποτελεί έναν πολυχώρο δραστηριοτήτων. Από εκδηλώσεις, σεμινάρια, συνέδρια και διαλέξεις σε κινηματογραφικές βραδιές, διάβασμα στο τζάκι, επιτραπέζια παιχνίδια, μουσική, διασκέδαση και πάρτυ.
Η επέκεινα χώρα είναι για όλους, κάθε στιγμή.