δράσεις
Εκπαιδευτικά σεμινάρια, fora διαλόγου και συζήτησης, τεχνικές βιωματικής μάθησης και βιώσιμης ανάπτυξης, παιχνίδια, team-building ασκήσεις, περπατήματα και εθελοντισμός. Think more, try more, live more!
προσεχείς δράσεις
νέα
28-29/8/2021
Yonder Path: 2η Πεζοπορία
Η δεύτερη διαδρομή ξεκινάει από την Αετομηλίτσα και μας πάει στο Πληκάτι όπου θα ξεκουραστούμε, δειπνήσουμε, διασκεδάσουμε, διανυκτερεύσουμε. Την επόμενη μέρα το πρωί θα μεταφερθούμε στους Χιονιάδες και περπατάμε μέσω Βούρμπιανης μέχρι τη Πυρσόγιαννη.
23-25.07.2021
Πρόσκληση προς τους δεινούς πεζοπόρους κι όχι μόνο
Θελουμε να ενώσουμε πεζοπορικα το Ζαγόρι με τις Πρέσπες, μέσω του Πάρκου Εθνικης Συμφιλιωσης και του Νεστορίου, στα χνάρια της ρωμαϊκής Εγνατιας.
25-27.06.2021
Σύνδεση και Αξιοποίηση Πεζοπορικών Διαδρομών των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου
Τι μπορεί να περιμένουν οι τοπικές κοινωνίες από αυτό το ταξίδι; Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας αγωγός - ροής ιδεών, ανθρώπων, εικόνων, ειδήσεων μέσω του οδοιπορικού μονοπατιού.
05-07.06.2021
Yonder Path
Η επέκεινα χώρα σας προσκαλεί το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουνίου στην πρώτη δράση της χρονιάς για να γιορτάσουμε μαζί την Ημέρα Περιβάλλοντος
εγγραφή στοnewsletter
γιατί κάθε στιγμή είναι στιγμή επέκεινα!
Δεν μπορούμε να φύγουμε αλλά θα ξανάρθουμε. Αυτό είναι υπόσχεση. Το πιο όμορφο ξεκίνημα για την Νέα Χρονιά.
Μιράντα, Δημήτρης και Μελίνα Ξενικάκη
Επέκεινα Χώρα, χώρα χαλάρωσης, ευεξίας, κίνησης, άθλησης, μάθησης, ξεκούρασης. Ο καθένας βρίσκει κάτι για να περάσει όμορφα και ένα λόγο για να ξαναέλθει...
Οικογένεια Κωσταντίνου
Επέκεινα Χώρα, χώρα χαλάρωσης, ευεξίας, κίνησης
Σοφία Γαλιωτού, Πάνος & Μάριος Δεληβοριάς
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.
χώροι
Η επέκεινα χώρα αποτελεί έναν πολυχώρο δραστηριοτήτων. Από εκδηλώσεις, σεμινάρια, συνέδρια και διαλέξεις σε κινηματογραφικές βραδιές, διάβασμα στο τζάκι, επιτραπέζια παιχνίδια, μουσική, διασκέδαση και πάρτυ.
Η επέκεινα χώρα είναι για όλους, κάθε στιγμή.