δράσεις
Εκπαιδευτικά σεμινάρια, fora διαλόγου, βιωματική μάθηση και βιώσιμη ανάπτυξη, παιχνίδια, team-building, άσκηση και ευεξία, walking and talking, εθελοντισμός. Think more, try more, live more!
νέα
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
Η φιλοξενία της επέκεινα χώρα μου έδωσε τεράστια έμπνευση για δουλειά για ένα δίκαιο και βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη μας Γη.
Wounter Veening, Καθηγητής Πανεπιστημίου-Ολλανδία
Ένας εκπληκτικός χώρος με θέα ενός εκατομμυρίου δολαρίων από την αυλή. Αυτό είναι ένα μοναδικό ακίνητο με πολύ ισχυρό χαρακτήρα, καθώς και μια εξαιρετική τοποθεσία που επιτρέπει αρκετά γρήγορη πρόσβαση σε σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι άνετα με πολύ ωραία μπάνια. Το σαλόνι/κοινόχρηστος χώρος είναι εξαιρετικός, με άφθονο χώρο για να χαλαρώσει κανείς όταν κάνει πολύ κρύο τη νύχτα στην αυλή.
Steve Bitner, Οικονομικός Σύμβουλος, Πρεσβεία ΗΠΑ Αθήνα
Σήμερα ανακαλύψαμε την επέκεινα χώρα και εξερευνήσαμε τα κεφάλαια της, τις ρίζες και τον προορισμό της. Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική φιλοξενία. Ανακαλύψαμε μια απίστευτη άλλη πλευρά της Ελλάδας. Και ευχόμαστε η Επέκεινα Χώρα να εκπληρώσει τις δυνατότητές της πέρα από κάθε προσδοκία. Au revoir. Μπράβο Νίκο, Παναγιώτα και ομάδα. Ευχαριστούμε. Θα μας μείνει αξέχαστο.
Villennes sur Seine - Βερσαλλίες. Rosalie and Georges CHORAFAS, ηθοποιός
Δεν μπορούμε να φύγουμε αλλά θα ξανάρθουμε. Αυτό είναι υπόσχεση. Το πιο όμορφο ξεκίνημα για την Νέα Χρονιά.
Μιράντα, Δημήτρης και Μελίνα Ξενικάκη
Επέκεινα Χώρα, χώρα χαλάρωσης, ευεξίας, κίνησης, άθλησης, μάθησης, ξεκούρασης. Ο καθένας βρίσκει κάτι για να περάσει όμορφα και ένα λόγο για να ξαναέλθει...
Οικογένεια Κωσταντίνου
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.
χώροι
Η επέκεινα χώρα είναι ένας πολυχώρος δραστηριοτήτων κ’ στοχασμού. Σεμινάρια, συνέδρια, παρουσιάσεις βιβλίων, βραδιές σινεμά, διάβασμα στο τζάκι, επιτραπέζια κ’ υπαίθρια παιχνίδια, μουσική, πάρτυ, κατασκήνωση, άσκηση.
Η επέκεινα χώρα είναι για όλους, 24/365.