Η κοινότητα της επέκεινα χώρα μεγαλώνει, επεκτείνεται, πλουτίζει σε αριθμό και σε περιεχόμενο, αναπτύσσεται ως κέντρο γνώσης και πολιτισμού, προάγει τον συνδυασμό άσκησης και μάθησης (walking and talking).

Γι' αυτό σκεφθήκαμε την ίδρυση ενός σωματείου Φίλων, στο οποίο να ενταχθούν όσοι αγαπούν την κοινότητα, πιστεύουν στους σκοπούς της επέκεινα να χώρα, υποστηρίζουν τις δράσεις, ενώ διατηρούν μία πιο ευέλικτη σχέση μαζί της.

Μέσα σε μία ανάπαυλα της πανδημίας covid-19 στην Ελλάδα, τον Αύγουστο του 2021, έλαβε χώρα η ιδρυτική Γενική Συνέλευση, με υβριδική μορφή, και γεννήθηκε το σωματείο Φίλοι της επέκεινα χώρα. Το σωματείο διοικείται από  Διοικητικό Συμβούλιο με την ακόλουθη σύνθεση: Πρόεδρος, Παναγιώτα Μπαλοπούλου - Αντιπρόεδρος, Δημήτριος Ιωαννίδης – Γραμματέας, Νικόλαος Πέτσιος – Ταμίας, Λίνα Κρόγκου – Μέλη, Αριάδνη Χάγερ και Φανή Μπαλαμώτη.

Εκ μέρους του ΔΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη για την υποστήριξή τους, να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουμε μαζί και να διαδώσουν την ιδέα και καλούμε όσους το επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη!

Δείτε ενδεικτικά μία από τις δράσεις μας:


Φόρμα αίτησης μέλους


εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.