Η επέκεινα χώρα είναι φορέα αειφορίας. Προωθεί τον περιορισμό της κατανάλωσης, την ανακύκλωση, επαναχρησιμοποίηση, κομποστοποίηση και την ελαχιστοποίηση των απορριμάτων. Συμβάλλει στη μείωση της ηχορύπανσης και φωτορύπανσης. Επιδιώκει το περπάτημα μέσα στο χωριό και μεταξύ των χωριών, στις γειτονιές, συμβάλλοντας σε καθαρισμό μονοπατιών και γκαλντεριμιών, τη χρήση του ποδηλάτου, των μέσων μαζικής μεταφοράς και του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Υποστηρίζει την άσκηση ως φάρμακο και μάθηση και αναπτύσσει το walking and talking ως εργαλείο φυσικής, ψυχικής και διανοητικής υγείας. Υποστηρίζει την αρχή της αυτοεξυπηρέτησης, της επαναφοράς των πραγμάτων στη φυσική κατάσταση, της εθελοντικής προσφοράς προς τον άνθρωπο και τη φύση και της καλής πίστης.

"Η φύση της μάθησης, μαθαίνοντας από τη φύση"

"Τα βουνά είναι η μήτρα των ιδεών, που η γη γεννά και η θάλασσα μεταφέρει"
Η ίδια η διάβαση είναι ένα μοναδικό επίτευγμα κάθε φορά για τον καθένα μας και το ξεκίνημα μιας νέας ζωής, γεμάτη από νέες εμπειρίες, ανοχή και σεβασμό, με ευρύτητα πνεύματος, ευεξία, ψυχική και σωματική υγεία.
Τα Βίκου Μονοπάτια είναι δραστηριότητες που απευθύνονται πρωταρχικά σε ανθρώπους της πόλης που δεν είχαν μέχρι στιγμής την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλη την αξία του βαδίσματος γενικώς και της πεζοπορίας στη φύση ειδικότερα.
Ο γενικός στόχος της σειράς σεμιναρίων GLAP είναι να προωθήσει τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και την καλή διακυβέρνηση, ειδικά για τους νέους σε όλο τον κόσμο.
Το Exercise is Medicine είναι μια δραστηριότητα που ξεκίνησε πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020 με σκοπό την προαγωγή της άσκησης για την καλή διατήρηση της φυσικής και ψυχικής μας υγείας.
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.