Στην επέκεινα χώρα λειτουργούμε με την αρχή της αυτοεξυπηρέτησης. Μπορείτε να προσφέρετε εθελοντικά. Απ’ το βγάζω έξω τα σκουπίδια μου μέχρι το συμβάλλω στον καθαρισμό ενος μονοπατιού που είναι χρόνια κλεισμένο, στην επέκεινα διατηρούμε μια διάθεση εθελοντικής προσφοράς και στάσης ζωής.  

Αλλά και με ρυθμούς πρακτικής άσκησης γιατί κάθε οργανισμός (κερδοσκοπικός ή μη) αποτελεί πάντα ένα υπόδειγμα επιχειρηματικού μοντέλου, το οποίο έχει ανάγκες διοικητικής υποστήριξης και διαχείρισης. 

Ακόμα, μπορείτε να γίνετε πρεσβευτές της επέκεινα χώρα με όποιον τρόπο θεωρείτε ότι ταιριάζει περισσότερο σε εσάς. Για τους νεότερους της παρέας μπορείτε να ακολουθήσετε το social media σχέδιο που έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτό το λόγο. 

Τέλος και ίσως ο πιο κοινότυπος τρόπος από όλους, μπορείτε να υποστηρίξετε την επέκεινα χώρα με κάποια μορφή δωρεάς ή ευεργεσίας. Κάθε συμβολή είναι χρήσιμη σε ένα τέτοιο εγχείρημα γιατί όπως έχει θεωρήσει η Margaret Mead και επαναλαμβάνουμε και εμείς:


"Ποτέ μην αμφιβάλλετε ότι μια μικρή ομάδα στοχαστικών, αφοσιωμένων πολιτών μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Πράγματι, είναι το μόνο πράγμα που έχει ποτέ.”

Margaret Mead
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.