Στην υποδομή βρίσκονται τέσσερα δωμάτια. Το Liberty (τετράκλινο - δύο διπλά κρεβάτια ή "μπάσια’) είναι το πρώτο στη σειρά του Χαγιατιού (διάδρομος). Δίπλα του το Sharing (δίκλινο - δύο μονά κρεβάτια) και στο τέλος του διαδρόμου βρίσκεται το One World (δίκλινο - 1 διπλό κρεβάτι).

Το Χαγιάτι οδηγεί στο χώρο 2 Στέρνες (σαλόνι, τραπεζαρία, home cinema), δίπλα στο οποίο βρίσκονται η κουζίνα και η σάλα του πρωινού. Στο βάθος της σάλας, βρίσκεται το τελευταίο δωμάτιο της ιδιοκτησίας, το Αμπάρι (τρίκλινο - ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι).


ΒΡΑΒΕΙΑ TRAVELMYTH 2023 για την επέκεινα χώρα/the land beyond

Χαιρόμαστε να χαίρονται και να μας χαίρονται! Να προσφέρουμε με γενναιοδωρία και καλή διάθεση, ένα μικρό κατάλυμα, φιλικό στα κατοικίδια και στο φυσικό περιβάλλον, χωρίς χρέωση για το Wi-Fi, με χώρους και εξοπλισμό για εσωτερικά ή υπαίθρια σεμινάρια, λογοτεχνίας, κινηματογράφου, ευεξίας, γιόγκα, ελληνικής γλώσσας και άλλα, συνέδρια, εργαστήρια, συναντήσεις, εαρινά και θερινά σχολεία και Πανεπιστήμια, ημερήσιες επισκέψεις – ξεναγήσεις. Απολαμβάνουμε την ανάπτυξη του walking and talking και την αναγνώριση του καινοτομικού μας εγχειρήματος από τους ίδιους τους επισκέπτες, συμμετέχοντες και τα μέλη της κοινότητας, όπως και από θεσμούς όπως το TravelMyth.

Ευχαριστούμε την εταιρεία TravelMyth που και φέτος μας ανέδειξε με τα βραβεία της!


εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.