Παναγιώτα
Μπαλοπούλου

Εταίρος στην επέκεινα χώρα
Πολιτικός επιστήμων, φιλόλογος

Είναι υπεύθυνη πολιτισμού, δημιούργησε και ασχολείται με την Τέχνη και Λογοτεχνία (ALLB). Προσφέρει λογιστική υποστήριξη στις δραστηριότητες και το συντονισμό των δράσεων. Πιστεύει στον εθελοντισμό, την ελευθερία και την ατομική ευθύνη, τη δια βίου μάθηση και την περισσότερη (και ψηφιακή) Ευρώπη.

Ιάσων
Χωλίδης

Διεύθυνση και διοργάνωση δραστηριοτήτων

Ξεκίνησε ως εθελοντής σε δραστηριότητές walking & talking. Έχει περάσει από αρκετές θέσεις και ρόλους στην οργάνωση. Με σπουδές στην Πληροφορική, αγάπη για το βουνό και την περιοχή του Ζαγορίου. Πιστεύει στη σημασία του εθελοντισμού και στις αρχές της κοινωνίας πολιτών.

Αλκμήνη
Γιαννή

Εταίρος στην επέκεινα χώρα
Νομικός Σύμβουλος

Πιστεύει στην ελευθερία της έκφρασης, την προάσπιση της ιδιωτικότητας, καταπολεμά ενεργά την παραπληροφόρηση στα κοινωνικά δίκτυα, τη διάδοση των ψευδών ειδήσεων αλλά και τη διαδικτυακή ριζοσπαστικοποίηση.

Μαντώ
Γιαννή

Εθελόντρια & εταίρος στην επέκεινα χώρα
Απόφοιτη σχολής κινηματογράφου

Πιστεύει στη δημιουργικότητα και τον ακτιβισμό και υποστηρίζει κάθε προσπάθεια βιώσιμης ανάπτυξης σε προσωπικό αλλά και επιχειρησιακό επίπεδο.

Μάξιμος
Γιαννής

Εταίρος στην επέκεινα χώρα
Φοιτητής Ευρωπαϊκών σπουδών

Πιστεύει στην αδιάσπαστη σύνδεση φυσικής άσκησης και ψυχικής ηρεμίας, στην ευρωπαϊκή ιδέα, στον εθελοντισμό, και στη συνεχή αναζήτηση της γνώσης

Δαμιανός
Γιαννής

Εθελοντής στην επέκεινα χώρα και & νεαρός πρεσβευτής για το κλίμα (YCA)

Πιστεύει στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης μέσω της βιώσιμης διαβίωσης, της συλλογικής προσπάθειας και της αγάπης για τη φύση

Δημήτρης
Ιωαννίδης

Εταίρος στην επέκεινα χώρα
Αρχιτέκτων, Πολιτιστικός Διαχειριστής

"Ζαγορίσιος στην καταγωγή και στην ψυχή, ταγμένος εθελοντής, πιστεύει στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα κοινά και την προσπάθεια για κοινωνική ειρήνη και ευημερία"

Φανή
Τσαρούχα

Global Land Paths Manager, YCA
Περιβαλλοντολόγος

Αφοσιωμένη στον ακτιβισμό για την κλιματική δράση και για τα δικαιώματα των Νέων στο κλιματικό κίνημα, στα διεθνή fora της Ευρώπης και της Αφρικής. Η εμπειρία της, οι επιστημονικές της γνώσεις και το αμέριστο πάθος της αποτελούν βασικούς καταλύτες για τη διαμόρφωση του GLAP.

εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.