Τις δραστηριότητες ALLB, λόγου ή τέχνης, διευθύνει κάθε χρόνο γνωστός συγγραφέας, καλλιτέχνης ή καθηγητής, με συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο. Η δραστηριότητα κρατάει 4 ημέρες και απαιτεί τη δέσμευση των συμμετεχόντων σε ένα έντονο πρόγραμμα γραφής και ανάγνωσης. Τα σεμινάρια επιμελείται η Παναγιώτα Μπαλοπούλου, πολιτικός επιστήμων και φιλόλογος, συνιδρύτρια και εταίρος της επέκεινα χωρά.

Ο χώρος αποτελεί κομβικό σημείο έμπνευσης και δημιουργικότητας. Η δραστηριότητα προάγει τη μάθηση, τη φιλαναγνωσία, την ποιότητα και τον πολιτισμό, σ’ ένα μοναδικό φυσικό τοπίο, στην Άνω Βίτσα, απολαμβάνουμε την απέραντη θέα των βουνών της Βόρειας Πίνδου.

Με εξαιρετική συντροφιά, περιήγηση στα παλιά πέτρινα γεφύρια και παραδοσιακά χωριά του Ζαγορίου, γαστριμαργία και, αν θέλουμε, μικρές πεζοπορίες.

Στα πλαίσια του προγράμματος ALLB, έχουν πραγματοποιηθεί επίσης παρουσιάσεις βιβλίων στις Βρυξέλλες.

αρχείο δράσεων

14-16.10.2022
Για τρίτη συνεχή χρονιά, στο χωριό Βίτσα, στην Επέκεινα Χώρα, στα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου, και στα Ιωάννινα, διεξάγεται, 14 με 16 του Οκτωβρίου, το Zagori Fiction Days 3
20.09.2022
Η Ένωση Σκηνοθετών - Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ), φέτος τον Σεπτέμβριο, διοργανώνει ένα ιδιαίτερο road trip για το ελληνικό σινεμά.
22.08.2022
Έκθεση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές της Πέτρας 2022» που διοργανώνεται στα Λαγκάδια Αρκαδίας
1 2 3 4
εγγραφή στοnewsletter
γιατί κάθε στιγμή είναι στιγμή επέκεινα!
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.