Τα Βίκου Μονοπάτια είναι κατά το σκέλος τους, δραστηριότητες που απευθύνεται πρωταρχικά σε ανθρώπους της πόλης, με συνήθειες καθιστικής ζωής, που δεν είχαν μέχρι στιγμής την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλη την αξία, σε όλο το μεγαλείο, του βαδίσματος γενικώς και της πεζοπορίας στη φύση ειδικότερα. Στόχος είναι να περπατήσουμε όλοι με θετική ψυχολογία και στο τέλος να φύγουμε πιο πλούσιοι σε συναισθήματα, παραστάσεις, εντυπώσεις, γνωριμίες, συντροφικότητα, γνώσεις, αυτοπεποίθηση, ποιότητα, διάθεση. Αυτές οι δραστηριότητες διαρκούν συνήθως 3 έως 4 ημέρες και πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων, των Χριστουγέννων και του Πάσχα, των εθνικών αργιών κ.λπ.
προσεχείς δράσεις

αρχείο δράσεων

01-03.05.2023
Η φιλοσοφία αυτού του έργου είναι να συνδυάσει την εμπειρία της πεζοπορίας με ιστορίες και θρύλους από την τοπική κουλτούρα, γαστρονομικές γεύσεις και ιστορικά αρχιτεκτονικά στοιχεία και να συνδέσει τους ανθρώπους με ό,τι είναι σημαντικό, τη φύση, τη στιγμή, τον εσωτερικό τους εαυτό.
26 - 28.11.2021
H @fitnesstrainer_mirto στην επέκεινα χώρα, το σαββατοκύριακο 26 με 28 Νοεμβρίου 2021
12-14.11.2021
Ένα τριήμερο στο Ζαγόρι με επιδείξεις τεχνικών μπάρμπεκιου και ψησιμάτων από όλη την Ελλάδα και απόσταξη τσίπουρων!
1 2 3 4 5
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.