Το Exercise is Medicine είναι μια δραστηριότητα που ξεκίνησε πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020 με σκοπό την προαγωγή της άσκησης για την καλή διατήρηση της φυσικής και ψυχικής μας υγείας. Με εισηγήσεις από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Κέντρου «Η Άσκηση είναι φάρμακο-Ελλάς», στέλεχος του Διεθνούς δικτύου «Exercise is Medicine», η δραστηριότητα θέτει ως βασικό στόχο την προώθηση της σωματικής άσκησης ως βασικό πυλώνα για την υγεία. Στην επέκεινα χώρα πιστεύουμε ότι η πεζοπορία, ειδικότερα δε στη φύση, συμβάλλει στην προσωπική ηρεμία και στην κοινωνική ειρήνη, Η άσκηση, ιδιαίτερα δε στο βουνό, βρίσκεται πίσω από τη γέννηση σημαντικών ιδεών, αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας.
προσεχείς δράσεις

αρχείο δράσεων

31.05-02.06.2024
Η επέκεινα χώρα υποδέχθηκε την Ελπίδα Τροιζή, ICF Certified Business & Life Coach, σε μία ξεχωριστή βιωματική εμπειρία αναστοχασμού, επανασύνδεσης με τη φύση, τον εαυτό μας και τους άλλους.
17-19.02.2024
Η ειδικότητα «Άσκηση και Υγεία – Θεραπευτική Άσκηση» αποχαιρέτησε τη νέα γενιά εκλεκτών πρεσβευτών της θεραπευτικής άσκησης μέσα από ένα πανέμορφο ταξίδι στην επέκεινα χώρα.
26 - 28.11.2021
H @fitnesstrainer_mirto στην επέκεινα χώρα, το σαββατοκύριακο 26 με 28 Νοεμβρίου 2021
13-16.08.2021
Για δεύτερη χρονιά η επέκεινα χώρα οργανώνει διαδραστικό και βιωματικό εργαστήριο στο βουνό για την αξία της φυσικής άσκησης, φάρμακο για τον άνθρωπο.
1 2
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.