Η δραστηριότητα Διάβαση Βίκου συνδυάζει την πνευματική με τη σωματική άσκηση. Η ίδια η διάβαση είναι ένα μοναδικό επίτευγμα κάθε φορά για τον καθένα μας και το ξεκίνημα μιας νέας ζωής, γεμάτη από νέες εμπειρίες, ανοχή και σεβασμό, με ευρύτητα πνεύματος, μεγαθυμία και αλτρουϊσμό, ευεξία, ψυχική και σωματική υγεία. Ο συνδυασμός της φυσικής άσκησης, περιήγησης και ξενάγησης στη φύση, στο μεγαλύτερο ελληνικό Εθνικό Πάρκο, με την άσκηση του νου γύρω από ένα προσεκτικά επιλεγμένο θέμα κάθε φορά, παρέα με νέους και παλιούς φίλους, αποτελεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Η δραστηριότητα είναι φιλική προς όλους, μοναδική εμπειρία για οικογένειες και παρέες φίλων. Κάθε Αύγουστο, προπορευόμενη των εορτών του 15Αύγουστου.
προσεχείς δράσεις

αρχείο δράσεων

11-16.08.2023
Ήταν μια από τις πιο «γευστικές» δραστηριότητες «Διάβαση Βίκου» που έχουν οργανωθεί, στο τέλος δεν θέλαμε να αποχωριστούμε μεταξύ μας και την επέκεινα χώρα. Το θέμα μας φέτος, «Ευεργεσία σήμερα και πάντοτε», απέκτησε τελικά δικαίως το πρόθεμα «Από το Εγώ στο Εμείς».
06-11.08.2021
13η Διάβαση Βίκου. Το θέμα μας φέτος, “Παιδεία! Όχι μόνο εκπαίδευση”, έρχεται να αντιμετωπίσει την πρόκληση του ζητήματος και υπό το πρίσμα της εμπειρίας που αφήνει η πανδημία και σε αυτόν τον τομέα.
07-12.08.2020
12η Διάβαση Βίκου. Επισκεφθήκαμε μαζί με τους πλέον ειδικούς επιστήμονες του πεδίου στην Ελλάδα, δέκα χωριά του Ζαγορίου, με περιήγηση σε πολιτιστικά μνημεία.
1 2 3 4
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.