Χειμερινές Περιπατητικές Συναντήσεις II
29.12.2017 - 02.01.2018
Οι δεύτερες Χειμερινές Περιπατητικές Συναντήσεις στην επέκεινα χώρα ολοκληρώθηκαν. Στις 2 Ιανουαρίου 2018 οι 35 συμμετέχοντες αναχώρησαν έχοντας συμβάλει, καθένας με τον τρόπο του, στην αλλαγή που επιθυμεί να γίνει. Με προτροπή το δημιουργικό σύνθημα: Αλλαγή, Βάδισμα, Γνώση, Δημιουργία, Ελευθερία, πήραν όλοι τις αποφάσεις τους για τον νέο χρόνο που ήδη ξεκίνησε!

Συνεχίζουμε με αισιοδοξία για ν' αλλάξουμε τον κόσμο, αλλάζοντας τον εαυτό μας!

Με καθημερινά περπατο-τρεξίματα, κάποια μέσ’ το χιόνι (Προφήτης Ηλίας, Μονοδένδρι-Άνω Πεδινά, Βίτσα-Δίλοφο), επισκέψεις στο Ζαγόρι (γεφύρια, Εκκλησία Νεγάδων, Ασπράγγελοι, Αρίστη, Πάπιγκο και Βοϊδομάτης), γαστριμαργία και μοναδική παρέα μικρών και μεγάλων, διανύσαμε τις τελευταίες ημέρες του 2017 και εισήλθαμε στο 2018 με ένα χαρούμενο ρεβεγιόν με μουσική και χορό στις Δύο Στέρνες μέχρι τις 3 τα χαράματα.

Η πρώτη δραστηριότητα του 2018 τελείωσε πανηγυρικά με την ανάγνωση των ποιημάτων που εκπόνησαν οι τρεις ομάδες, που καταχειροκροτήθηκαν.

Καλή συνέχεια στη νέα χρονιά και καλή αντάμωση στην επέκεινα χώρα!

εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.