Η δραστηριότητα Διάβαση Βίκου συνδυάζει την πνευματική με τη σωματική άσκηση. Η ίδια η διάβαση είναι ένα μοναδικό επίτευγμα κάθε φορά για τον καθένα μας και το ξεκίνημα μιας νέας ζωής, γεμάτη από νέες εμπειρίες, ανοχή και σεβασμό, με ευρύτητα πνεύματος, μεγαθυμία και αλτρουϊσμό, ευεξία, ψυχική και σωματική υγεία. Ο συνδυασμός της φυσικής άσκησης, περιήγησης και ξενάγησης στη φύση, στο μεγαλύτερο ελληνικό Εθνικό Πάρκο, με την άσκηση του νου γύρω από ένα προσεκτικά επιλεγμένο θέμα κάθε φορά, παρέα με νέους και παλιούς φίλους, αποτελεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Η δραστηριότητα είναι φιλική προς όλους, μοναδική εμπειρία για οικογένειες και παρέες φίλων. Κάθε Αύγουστο, προπορευόμενη των εορτών του 15Αύγουστου.
προσεχείς δράσεις

αρχείο δράσεων

9-13.08.2014
6η Διάβαση Βίκου. Το βράδυ της Δευτέρας, 11.8., προβλήθηκε η πρώτη ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, «Η Αναπαράσταση», για πρώτη φορά στη Βίτσα όπου η ταινία γυρίστηκε τη δεκαετία του 1960.
10-14.08.2013
5η Διάβαση Βίκου. Τη Δευτέρας 12.8. έγινε απελευθέρωση μιας γερακίνας σε συνεργασία με την οργάνωση ΑΝΙΜΑ, αφού πρώτα ενημερωθήκαμε για τους βιοτόπους της και την αξία της στην αλυσίδα της ζωής.
10-14.08.2012
4η Διάβαση Βίκου. Η Διάβαση Βίκου έγινε την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 με αφετηρία τη σκάλα του Μονοδενδρίου και μια γκλίτσα, που ήταν το αναμνηστικό επέκεινα χώρα αυτής της χρονιάς.
13.08.2011
3η Διάβαση Βίκου. Μια μεγάλη ομάδα διαφορετικών μεταξύ τους, ανήσυχων, δημιουργικών και καθημερινών ανθρώπων, διάβηκαν το βαθύτερο φαράγγι του κόσμου.
1 2 3 4
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.