Η δραστηριότητα Διάβαση Βίκου συνδυάζει την πνευματική με τη σωματική άσκηση. Η ίδια η διάβαση είναι ένα μοναδικό επίτευγμα κάθε φορά για τον καθένα μας και το ξεκίνημα μιας νέας ζωής, γεμάτη από νέες εμπειρίες, ανοχή και σεβασμό, με ευρύτητα πνεύματος, μεγαθυμία και αλτρουϊσμό, ευεξία, ψυχική και σωματική υγεία. Ο συνδυασμός της φυσικής άσκησης, περιήγησης και ξενάγησης στη φύση, στο μεγαλύτερο ελληνικό Εθνικό Πάρκο, με την άσκηση του νου γύρω από ένα προσεκτικά επιλεγμένο θέμα κάθε φορά, παρέα με νέους και παλιούς φίλους, αποτελεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Η δραστηριότητα είναι φιλική προς όλους, μοναδική εμπειρία για οικογένειες και παρέες φίλων. Κάθε Αύγουστο, προπορευόμενη των εορτών του 15Αύγουστου.
προσεχείς δράσεις

αρχείο δράσεων

07-12.08.2020
12η Διάβαση Βίκου. Επισκεφθήκαμε μαζί με τους πλέον ειδικούς επιστήμονες του πεδίου στην Ελλάδα, δέκα χωριά του Ζαγορίου, με περιήγηση σε πολιτιστικά μνημεία.
9-16.08.2019
11η Διάβαση Βίκου. Το θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ολική διαχείριση αυτού που τελικώς αποκαλούμε «απορρίμματα», στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.
9-16.8.2018
10η Διάβαση Βίκου. Μικρές και μεγάλες, παραδοσιακές και σύγχρονες, πραγματικές ή μεταφορικές, στην Ελλάδα και στον κόσμο, η τέχνη της γέφυρας.
11-17.08.2017
9η Διάβαση Βίκου. Ένα θέμα αναπάντεχο ήταν το φετινό, όπως αναπάντεχη είναι και η ομορφιά που συναντά κανείς όταν έρχεται στα Ζαγοροχώρια και, κυρίως, όταν διαβαίνει το φαράγγι του Βίκου. Έχει βουνά η Μεσόγειος;
1 2 3
εγγραφή στοnewsletter
γιατί κάθε στιγμή είναι στιγμή επέκεινα!
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.