Τις δραστηριότητες ALLB, λόγου ή τέχνης, διευθύνει κάθε χρόνο γνωστός συγγραφέας, καλλιτέχνης ή καθηγητής, με συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο. Η δραστηριότητα κρατάει 4 ημέρες και απαιτεί τη δέσμευση των συμμετεχόντων σε ένα έντονο πρόγραμμα γραφής και ανάγνωσης. Τα σεμινάρια επιμελείται η Παναγιώτα Μπαλοπούλου, πολιτικός επιστήμων και φιλόλογος, συνιδρύτρια και εταίρος της επέκεινα χωρά.

Ο χώρος αποτελεί κομβικό σημείο έμπνευσης και δημιουργικότητας. Η δραστηριότητα προάγει τη μάθηση, τη φιλαναγνωσία, την ποιότητα και τον πολιτισμό, σ’ ένα μοναδικό φυσικό τοπίο, στην Άνω Βίτσα, απολαμβάνουμε την απέραντη θέα των βουνών της Βόρειας Πίνδου.

Με εξαιρετική συντροφιά, περιήγηση στα παλιά πέτρινα γεφύρια και παραδοσιακά χωριά του Ζαγορίου, γαστριμαργία και, αν θέλουμε, μικρές πεζοπορίες.

Στα πλαίσια του προγράμματος ALLB, έχουν πραγματοποιηθεί επίσης παρουσιάσεις βιβλίων στις Βρυξέλλες.

αρχείο δράσεων

18.09.2018
Την Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου στις 6.30μμ παρουσιάσαμε το βιβλίο του καθηγ. Κώστα Τριανταφυλλίδη περί της Γενετικής Καταγωγής των Ελλήνων στο βιβλιοπωλείο Περίπλους στο κέντρο των Βρυξελλών.
17-20.08.2018
Μια μοναδική παρέα, μέσα στην υπέροχη φύση του Ζαγορίου, με αναγνώσεις και συζητήσεις, με πεζοπορίες και ασκήσεις. Παρουσιάσαμε όλοι την αναγνωστική μας ιστορία, μάθαμε πολλά.
22.02.2018
Ο συγγραφέας Μιχάλης Σπέγγος και η διοργανώτρια Παναγιώτα Μπαλοπούλου υποδέχονταν από νωρίς τον κόσμο. Ο Μιχάλης χαιρόταν να γνωρίζει νέα πρόσωπα και ν' ανακαλύπτει παλιές γνωριμίες. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και φιλική.
1-3.07.2017
Υποκριτική και βασικές υποκριτικές μέθοδοι μέσα από ασκήσεις φαντασίας και παρατηρητικότητας, αυτοσχεδιασμός, τρόποι προσέγγισης ρόλων και κειμένων, διαδικασία δραματοποίησης.
1 2 3 4 5
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.