Ο γενικός στόχος της σειράς σεμιναρίων GLAP είναι να προωθήσει τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και την καλή διακυβέρνηση, διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα σπουδών βασικών αρχών και πρακτικών για την παγκόσμια ιθαγένεια και την εκπαίδευση, ειδικά για τους νέους σε όλο τον κόσμο. Συγκεντρώνοντας τις σχετικές κοινότητες εμπειρογνωμόνων, αξιωματούχων και ακτιβιστών από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, και επιτρέποντάς τους να εξετάσουν από κοινού έννοιες και μέσα βέλτιστης πολιτικής οργάνωσης, το σεμινάριο φιλοδοξεί να εξαγάγει συμπεράσματα προς όφελος των πολιτών παγκοσμίως, για πιο νόμιμη και αποτελεσματική διακυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα. Τα σεμινάρια GLAP συνήθως αποτελούν συνεργασίες με άλλους φορείς και πραγματοποιούνται στα πλαίσια 5 ημερών.

αρχείο δράσεων

11-16.07.2021
Το φετινό Global Land Paths X προσκαλεί 40 Νέους από όλη την Ελλάδα, που ενδιαφέρονται για την κλιματική δράση, να πάρουν μέρος στην πιο συμμετοχική και διαδραστική εκδήλωση για την Κλιματική Αλλαγή που έχει διοργανωθεί στη χώρα μας.
24-29.07.2020
Το έτος 2020 ξεκίνησε με το Climate Action να βρίσκεται στο προσκήνιο σε τοπικές, εθνικές και διεθνείς πολιτικές σκηνές σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η ξαφνική έκτακτη ανάγκη της πανδημίας CoVid-19 παγώνει πολλές σημαντικές προσπάθειες για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος και των τεράστιων επιπτώσεών της.
21-26.07.2019
Μεταξύ 21-26 Ιουλίου 2019, διοργανώθηκε στην Επέκεινα Χώρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά εκπαιδευτικό συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο.
17-22.07.2018
Οι παρουσιάσεις στο σεμινάριο για τη δικαιοσύνη για το κλίμα του 2018, επικεντρώθηκαν στις αποτυχίες της σημερινής δομής διαχείρισης του κλίματος, και στις αναδυόμενες επιτυχίες των προσπαθειών αναστροφής αυτής της κατάστασης.
1 2 3
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.