Οι δραστηριότητες team-building καλούν όλες τις ομάδες ανθρώπων σε οργανώσεις, εταιρείες, συλλόγους ή άλλα κοινωνικά και επαγγελματικά σύνολα να έρθουν κοντά και να συνεργαστούν για τη διοργάνωση ενος ταξιδιού “αναψυχής” στη φύση. Στη επέκεινα χώρα συμβάλλουμε στην υλοποίηση του team-building μέσω της χρήσης συγκεκριμένων πρακτικών και εργαλείων αλλά και του μοναδικού περιβάλλοντα χώρου, που είναι κατάλληλος για την πραγματοποίηση τέτοιων δράσεων.

Αν σκέφτεστε να οργανώσετε μια team-building δραστηριότητα στην επέκεινα χώρα, επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την φόρμα εδώ

αρχείο δράσεων

04-08.10.2022
Συγκινητική ήταν η λήξη του συντονιστικού προγράμματος και ειδικά η γιορτή στο θέατρο της επέκεινα χώρα στην οποία συμμετείχαν 90 άτομα, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, με αφορμή τον μήνα Ψυχικής Υγείας.
01-05.08.2020
Τον Αύγουστο του 2020, η ομάδα της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ βρέθηκε στην επέκεινα χώρα για ένα πενταήμερο "αναψυχής”, ξεκούρασης, επανασύνδεσης με τη φύση και επανασύνδεσης μεταξύ τους.
εγγραφή στοnewsletter
γιατί κάθε στιγμή είναι στιγμή επέκεινα!
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.