Παρουσίαση βιβλίου - Τα Δημοτικά τραγούδια στα αγγλικά
20.08.2022
Γνωρίσαμε τον Josh Barley στη διάρκεια του πρώτου εγκλεισμού λόγω πανδημίας covid-19. Σχεδόν αυτόματα μπήκε στην ομάδα των φίλων της επέκεινα χώρα και συμμετείχε στις πεζοπορίες, στις συζητήσεις και αργότερα - όταν επέτρεψαν οι συνθήκες - στις εκδηλώσεις.
Ένας νεαρός Άγγλος φιλέλληνας και ελληνιστής, αγαπητός και κοινωνικός, κάτοικος Άνω Πεδινών.
Φέτος οι Εκδόσεις Αιώρα τύπωσαν το βιβλίο του για τα Δημοτικά τραγούδια στα Αγγλικά. Ο εκδότης Άρης Λασκαράτος, φίλος επίσης, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα των εκδόσεων ελληνικής λογοτεχνίας σε άλλες γλώσσες και η τωρινή δουλειά εμπλουτίζει σημαντικά τη συλλογή.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 20.00 σας καλούμε στο θέατρο Αλώνι της επέκεινα χώρα, στην Άνω Βίτσα Ζαγορίου, να γνωρίσετε από κοντά τον Josh Barley και τη δουλειά του. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Φανή Μπαλαμώτη και η Εβίτα Θεοχάρη. Θα προσφερθεί κρασί και τοπικά εδέσματα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η εκδήλωση είναι μέρος του σεμιναρίου ALLB: "Παραλογές - Αφηγήσεις σε στίχο δεκαπεντασύλλαβο" που θα λάβει χώρα στην επέκεινα χώρα, το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022, σε επιμέλεια  Φανής Μπαλαμώτη, Δρ Κοινωνικής Ανθρωπολογίας.

Σχετικά αρχεία:

εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.