Παιδεία! Όχι μόνο εκπαίδευση
06-11.08.2021

Η διάβαση μας προσφέρει συνολικά μια βαθιά ανάσα μεγάλης διάρκειας ιδιαίτερα αναζωογονητικής, για όσους εργάζονται σε γραφεία, σπουδαστήρια, κλειστούς χώρους ή με υπολογιστές, για όσους δεν αρκούνται να περνά η ζωή στο αυτοκίνητο, στο σπίτι και στη δουλειά, για όλους όσους θέλουμε να βγαίνουμε από αυτό το συγκεκριμένο που κάνουμε, από το σιλό μας (out of silo) και να σκεφτόμαστε για λίγο εκτός πλαισίου (out of the box). Ο συνδυασμός της φυσικής άσκησης, περιήγησης και ξενάγησης στη φύση, στο μεγαλύτερο ελληνικό Εθνικό Πάρκο, με την άσκηση του νου γύρω από ένα προσεκτικά επιλεγμένο θέμα κάθε φορά που διατρέχει όλο το πρόγραμμα, παρέα με νέους και παλιούς φίλους, αποτελεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Το θέμα μας φέτος, "Παιδεία! Όχι μόνο εκπαίδευση”, έρχεται να αντιμετωπίσει την πρόκληση του ζητήματος και υπό το πρίσμα της εμπειρίας που αφήνει η πανδημία και σε αυτόν τον τομέα. Βγαίνοντας από μία δύσκολη χρονιά με πρωτόγνωρες εμπειρίες στην οργάνωση και διαχείριση του χρόνου, της ύλης αλλά και συμπεριφορών θα συζητήσουμε με εκλεκτούς καλεσμένους πολλά θέματα που μας απασχολούν όλους ως πολίτες και τα οποία ξεκινούν από την εκπαίδευση αλλά τελειώνουν μόνο με την παιδεία.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

Παρασκευή 06/08:

Σάββατο 07/08:

Κυριακή 08/08:

Δευτέρα 09/08:

Τρίτη 10/08: 

Τετάρτη  11/08: 

Σχετικά αρχεία:

εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.