Τα Βίκου Μονοπάτια είναι κατά το σκέλος τους, δραστηριότητες που απευθύνεται πρωταρχικά σε ανθρώπους της πόλης, με συνήθειες καθιστικής ζωής, που δεν είχαν μέχρι στιγμής την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλη την αξία, σε όλο το μεγαλείο, του βαδίσματος γενικώς και της πεζοπορίας στη φύση ειδικότερα. Στόχος είναι να περπατήσουμε όλοι με θετική ψυχολογία και στο τέλος να φύγουμε πιο πλούσιοι σε συναισθήματα, παραστάσεις, εντυπώσεις, γνωριμίες, συντροφικότητα, γνώσεις, αυτοπεποίθηση, ποιότητα, διάθεση. Αυτές οι δραστηριότητες διαρκούν συνήθως 3 έως 4 ημέρες και πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων, των Χριστουγέννων και του Πάσχα, των εθνικών αργιών κ.λπ.

αρχείο δράσεων

12-14.11.2021
Ένα τριήμερο στο Ζαγόρι με επιδείξεις τεχνικών μπάρμπεκιου και ψησιμάτων από όλη την Ελλάδα και απόσταξη τσίπουρων!
18-21.06.2021
Στην επέκεινα χώρα, γιορτάσαμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα της Γαστρονομίας (18/6), της Γιόγκα και της Μουσικής (21/6). Αφήσαμε την πόλη, ταξιδέψαμε στα βόρεια και ορεινά χωριά της Ηπείρου για ένα σαββατοκύριακο χαλάρωσης με γαστρονομικές εκπλήξεις και μια εισαγωγή στην ιδιαίτερη τέχνη του Qiing (Τσιγκόνγκ).
25-29.04.2019
Η φύση έχει φορέσει τ΄ανοιξιάτικά της αλλά ο καιρός είναι ελαφρώς χειμερινός. Κάπως έτσι ξεκινάει η περιήγησή μας αυτό το Πάσχα.
17-19.11.2017
Η εποχή που βράζουν τα καζάνια για να βγουν τα τσίπουρα γιορτάζεται παραδοσιακά στη Βίτσα, στο Κεντρικό Ζαγόρι. Έτσι και φέτος μια μεγάλη Γιορτή τσίπουρου.
1 2 3 4 5
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.