Τα Βίκου Μονοπάτια είναι κατά το σκέλος τους, δραστηριότητες που απευθύνεται πρωταρχικά σε ανθρώπους της πόλης, με συνήθειες καθιστικής ζωής, που δεν είχαν μέχρι στιγμής την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλη την αξία, σε όλο το μεγαλείο, του βαδίσματος γενικώς και της πεζοπορίας στη φύση ειδικότερα. Στόχος είναι να περπατήσουμε όλοι με θετική ψυχολογία και στο τέλος να φύγουμε πιο πλούσιοι σε συναισθήματα, παραστάσεις, εντυπώσεις, γνωριμίες, συντροφικότητα, γνώσεις, αυτοπεποίθηση, ποιότητα, διάθεση. Αυτές οι δραστηριότητες διαρκούν συνήθως 3 έως 4 ημέρες και πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων, των Χριστουγέννων και του Πάσχα, των εθνικών αργιών κ.λπ.

αρχείο δράσεων

13-17.04.2017
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης βδομάδας η επέκεινα χώρα φιλοξένησε 15 άτομα, σε μία δραστηριότητα με χαρακτήρα περιπατητικό, μορφωτικό και εορταστικό.
17-20.06.2016
Συζητήσαμε για τις καινοτομίες στη δημόσια υγεία, τις νέες τεχνολογίες προγραμματισμού και προσωπικών δεδομένων.
24-27.04.2016
Κατά τη διάρκεια του τετραήμερου της 25ης Μαρτίου η επέκεινα χώρα φιλοξένησε σαράντα άτομα, σε μια δραστηριότητα με απίστευτη κίνηση, διάλογο, γνωριμίες, περιπάτους.
1 2 3 4 5
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.