Τα Βίκου Μονοπάτια είναι κατά το σκέλος τους, δραστηριότητες που απευθύνεται πρωταρχικά σε ανθρώπους της πόλης, με συνήθειες καθιστικής ζωής, που δεν είχαν μέχρι στιγμής την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλη την αξία, σε όλο το μεγαλείο, του βαδίσματος γενικώς και της πεζοπορίας στη φύση ειδικότερα. Στόχος είναι να περπατήσουμε όλοι με θετική ψυχολογία και στο τέλος να φύγουμε πιο πλούσιοι σε συναισθήματα, παραστάσεις, εντυπώσεις, γνωριμίες, συντροφικότητα, γνώσεις, αυτοπεποίθηση, ποιότητα, διάθεση. Αυτές οι δραστηριότητες διαρκούν συνήθως 3 έως 4 ημέρες και πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων, των Χριστουγέννων και του Πάσχα, των εθνικών αργιών κ.λπ.

αρχείο δράσεων

08-12.04.2015
Εντυπωσίασε η ικανότητα και η διάθεση του καλεσμένου ομιλητή και των συμμετεχόντων να συζητήσουν τα ζητήματα των δασών καθ’ όλη τη διάρκεια της πενθήμερης δραστηριότητας
26-28.10.2014
Η αρχή της επικουρικότητας υποδεικνύει πως οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται, οι υπηρεσίες να προσφέρονται και τα χρήματα να δαπανώνται, στο πλησιέστερο προς τους πολίτες σημείο.
26-28.10.2013
Από το Σάββατο 26 μέχρι τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, απολαύσαμε μια μοναδική ηλιόλουστη δράση επέκεινα χώρα.
30.10.2011
Αυτό το προσωπικό και ομαδικό ταυτόχρονα επίτευγμα έγινε μέσα στο πνεύμα των ιδεών που θελήσαμε να ανιχνεύσουμε μέσα στο 2011, της βιοποικιλότητας και της αλληλοκατανόησης.
1 2 3 4 5
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.