Τα Βίκου Μονοπάτια είναι κατά το σκέλος τους, δραστηριότητες που απευθύνεται πρωταρχικά σε ανθρώπους της πόλης, με συνήθειες καθιστικής ζωής, που δεν είχαν μέχρι στιγμής την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλη την αξία, σε όλο το μεγαλείο, του βαδίσματος γενικώς και της πεζοπορίας στη φύση ειδικότερα. Στόχος είναι να περπατήσουμε όλοι με θετική ψυχολογία και στο τέλος να φύγουμε πιο πλούσιοι σε συναισθήματα, παραστάσεις, εντυπώσεις, γνωριμίες, συντροφικότητα, γνώσεις, αυτοπεποίθηση, ποιότητα, διάθεση. Αυτές οι δραστηριότητες διαρκούν συνήθως 3 έως 4 ημέρες και πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων, των Χριστουγέννων και του Πάσχα, των εθνικών αργιών κ.λπ.

αρχείο δράσεων

26.03.2011
Οι όψεις του Βίκου από την τοποθεσία Γραδίστα, ακριβώς απέναντι από τη Βίτσα, είναι σπάνιες. Η ανοιξιάτικη βλάστηση και η ατμόσφαιρα μοναδική.
27.03.2010
Συγκεντρωθήκαμε στην επέκεινα χώρα, 25 άτομα, στο ξενοδοχείο Zagori Suites, απ’ όπου ξεκινήσαμε μέσω της Σκάλας Βίτσας το παλιό μονοπάτι προς το Δίλοφο.
1 2 3 4 5
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.